Retail și Bunuri de Larg Consum

Piața de Vânzari en Detail și Bunuri de Larg Consum reprezintă una dintre principalele activități cărora le acordăm atenție în activitatea Strătulă și Asociații, cu un portofoliu bogat de Clienți care ne solicită serviciile într-un spectru larg de probleme juridice.

Avocații noștri specializați în acest domeniu oferă asistentă detaliată Clienților de la toate nivelurile acestui sector, incluzând producători, importatori, distribuitori și vânzători cu amănuntul către consumatorii finali.

Clienții noștri sunt societăți naționale și internaționale bine cunoscute în acest domeniu, printre care enumerăm una din cele mai mari companii producătoare de ciocolată și dulciuri din lume, liderul mondial în materie de ochelari de soare și rame optice, cel mai mare producător de produse de tutun din lume, lanțuri fast food, producători de carne de pui, etc.

Asistăm Clienții și din domeniul vânzării cu amănuntul a bunurilor de larg consum în chestiuni de drept societar și comercial, asocieri, proprietate intelectuală și industrială, etichetare, publicitate, protecția consumatorului, precum și în orice litigii aferente domeniului.

Anii de experiență în lucrul cu diverse instituții de reglementare și control (e.g. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, Consiliul Concurenței, etc), precum și înțelegerea profundă a particularităților acestui domeniu ne diferențiază. Mulțumită acestei înțelegeri, dar și lucrului nu doar pentru, ci și alături de Clienții noștri din acest domeniu și, societatea noastră se află în zona de top a practicii în sprijnul acestei industrii.