Firma

Strătulă & Asociaţii este o societate de avocatură din România ce s-a dezvoltat în foarte scurt timp de la înfiinţare, cu o dedicare fermă către valorile etice şi o practică semnificativă în domeniul dreptului afacerilor, care se concentrează pe un spectru larg de aspecte juridice din acest domeniu.

Prin asigurarea unei asistenţe juridice de înaltă calitate într-o mare diversitate de probleme juridice, firma noastră a dobândit, de la momentul înfiinţării sale în Septembrie 2006, un portofoliu respectabil de clienţi, atât locali cât şi internaţionali, câştigând astfel reputaţia urmarită de partenerii fondatori cand au stabilit credo-ul profesional al “creării unei diferențe”.

Avocaţii noştri au dezvoltat în timp o abordare juridică sofisticată, din perspectiva business-ului servit, punând accent pe nevoile economice ale clienţilor. Toate acestea au devenit posibile ca urmare a dobândirii unei profunde înţelegeri a afacerilor clienţilor noştri şi a particularităţilor industriilor lor în general, care ne permit să le oferim sfaturi juridice strategice, într-un mod eficient, de încredere şi discret.

Datorită experienţei dobândite în legătură cu mediul de afaceri internaţional, firma noastră poate oferi asistenţă juridică în două limbi străine: engleză şi franceză.

Abilităţile profesionale ale partenerilor noştri sunt împărtăşite şi susţinute de o echipă formată din avocaţi colaboratori ce au dobândit cunoştinţe teoretice şi practice profunde, sofisticate, în concordanţă cu determinarea firmei noastre de a oferi serviciile integrate de primă clasă la care ne-am angajat când am infiintat S&A. Structura firmei şi implicarea directă a partenerilor sunt puncte cheie în asigurarea responsabilităţii şi a coordonării perfecte a fiecărui proiect încredinţat.

Toate aceste abilităţi ne permit să rămânem fideli unui alt credo profesional care ne guvernează activitatea, acela de a "stabili standardele" în activitatea noastră.