Evolutie

Strătulă & Asociaţii a fost înfiinţată în Septembrie 2006, avand ca fundament abilităţile legale, profesionalismul, know how-ul şi înţelegerea mediului de afaceri ale partenerilor săi fondatori. De asemenea, un rol important în succesul S&A l-a avut istoricul experienţei anterioare a partenerilor fondatori, ca avocaţi în cadrul unora dintre cele mai importante firme de avocatură din România.

În virtutea acestor criterii profesionale solide, firma noastră de avocatură a dezvoltat rapid un portofoliu select, format în principal din jucători importanţi din diverse industrii din România, precum şi din companii internaţionale de tip "blue chip", lideri mondiali în domeniul lor.

În prezent, asistăm Clienţi ce provin dintr-o mare varietate de sectoare industriale, între care majoritatea sunt investitori internaționali, provenind din ţări de origini foarte diverse, de pe tot mapamondul, de la aproape toate țările din Europa (cum ar fi Regatul Unit, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Polonia, Ungaria, Republica Cehă, Estonia, Croaţia, Rusia etc), la ţări precum Statele Unite, Turcia, Israel, Brazilia, Vietnam, Malaezia, Japonia, Australia, China etc.

În acelaşi timp, recunoaşterea şi opiniile entuziaste din partea clienţilor noştri ne-au recomandat în mod decisiv în clasamentele elaborate de directoare juridice independente de prestigiu, precum Legal 500, Chambers Europe, Chambers Global, IFLR 1000, Best Lawyers,  Media Law International, etc. În plus, firma noastră a primit numeroase premii de la reviste de afaceri din spațiul vest-european, în principal pentru activitatea sa în domeniile de drept referitoare la: litigii şi arbitraje, drept societar, publicitate, fuziuni şi achiziţii, IT, media şi telecomunicaţii, etc (fiind desemnată în mod constant “firma de avocatură a anului în România” în fiecare dintre aceste domenii de practică).

În plus, faţă de experienţa noastră pe piaţa din România, începand cu luna Martie a anului 2008 activitatea S&A a dobândit o conotaţie internaţională prin fondarea, împreună cu o firmă de avocatură din Budapesta, a East Legal Team, Grup European de Interes Economic (east-legal.com), o alianţă regională de firme de avocatură independente din Europa Centrală şi de Est. Scopul acesteia este conlucrarea profesională a membrilor, pentru a asigura servicii juridice integrate, de un nivel profesional foarte ridicat, la nivel regional.

Cât despre drumul de urmat înainte, indiferent unde ne va duce acesta, suntem siguri că vom menţine acelaşi ritm şi că vom rămâne fideli scopului nostru permenent: "depăşirea aşteptărilor".