Imobiliare și Construcții

Dezvoltatorii și-au intensificat activitatea în toate sectoarele imobiliare, profitând de situația pozitivă de pe piața și cererea în creștere.

În egală măsură, în sub-sectorul rezidențial, ratele mici ale dobânzilor și o economie în creștere au generat o dezvoltare robustă a pieței în ultimii ani.

Dar nici în acest sector nu lipsesc provocările. În acest sens, doar cunoașterea activității Clientului, în lipsa înțelegerii „mediului” în care acesta evoluează, este insuficientă. Societatea noastră întelege întregul mediu imobiliar și al construcțiilor și motivația fiecărui jucător de pe piața, fie el cumpărător, vânzător, agent, dezvoltator, finanțator, locator, chiriaș, manager al proprietătii, asigurator sau acționar al acestora.

În acest fel, ne mândrim să asistăm investitori și de diferite naționalităti, precum și dezvoltatori și proprietari de clădiri de birouri, rezidențiale, precum și companii de construcții sau investitori privați.

Serviciile noastre în acest domeniu sunt variate, printre cele mai solicitate incluzându-se asistență fiscală, financiară și în materie de litigii, asistență în materie contractuală și comercială, evaluări de riscuri legale, evaluarea titlurilor de proprietate, precum și asistență în cazul cumpărării unor bunuri cu grad ridicat de risc, etc.