Media și Audiovizual

România are una dintre cele mai dinamice piețe de media și audiovizual din sud estul Europei, un sector care este în continuă evoluție și schimbare.

Această evoluție creează oportunități spectaculoase de a inova modele de afaceri existente, de a oferi produse și servicii care fac diferența, și de a accesa noi piețe și de a crește calitatea serviciilor oferite Clienților. Dar, ea aduce cu sine și riscuri.

Afacerile din acest domeniu au nevoie de avocați cu experientă, cunoștințe aplicate și viziune comercială, care să îi ajute să fie mereu cu un pas înainte în acest mediu complex și să depășească obstacolele – oferind sfaturi eficiente în comenii diverse, cum ar fi drept societar, contracte, dreptul concurenței, fuziuni și achiziții, protecția datelor, a drepturilor de proprietate intelectuală și industrială, și nu în ultimul rand în litigiile de media și audiovizual.

Societatea noastră a dezvoltat o practică de top în ce privește acest sector de activitate ceea ce a făcut ca serviciile noastre să fie accesate de un mare număr de jucători din media și audiovizual, de la multinaționale media, la agenții de publicitate, agenții de creație digitală, producători și difuzori de radio și televiziune, outleturi media online, companii de producție TV, precum și distribuitori internaționali de film.