IT & Telecomunicații

Echipa noastră asistă o varietate de Clienți, de la corporații internaționale la intreprinderi mici și mijlocii, printre care se numară societăți multinaționale de televiziune și internet prin cablu, distribuitori sau achizitori de produse tehnologice, dezvoltatori de software și web design, sau inventatori de echipamente digitale și electronice.

Cunoștințele vaste dobândite din experiența noastră ne dau posibilitatea să oferim sfaturi strategice, raportate deopotrivă la standardele internaționale și la legislația și reglementarile specifice din România.

Oferim o gamă variată de servicii de consiliere juridică în materie de licențiere, protecția mărcilor și a drepturilor de autor, a secretelor comerciale și în alte aspecte ale dreptului proprietății și intelectuale, precum și asistentă juridică și reprezentare în litigii specifice acestei industrii.

În plus, serviciile noastre au fost în mod constant accesate pentru a oferi sfaturi cu privire la respectarea legislatiei și regulamentelor, la reglementarea comerțului electronic, precum și la negocierea și încheierea contractelor în aceste domenii.