Industria Farmaceutică

După un număr de ani cu activitate redusă din perioada post comunistă, industria farmaceutică din România a cunoscut, în perioadele mai recente, o revitalizare semnificativă.

Totodată, asigurările private de sănătate au devenit un domeniu emergent, cu un numar din ce în ce mai mare de asiguratori care optează pentru serviciile medicale private, în detrimentul celor publice.

Principala atracție a pieței farmaceutice din România rezultă din potențialul semnificativ al acesteia, câtă vreme piețele dezvoltate nu mai oferă perspectivele de creștere mult râvnite de marii jucători din domeniu, care îsi îndreapta astfel atenția către surse alternative de profit.

Totuși, companiile locale de medicamente sunt ținute sub presiune din mai multe direcții – de la o paletă legislativă strictă, la concurență cu produse alternative, la asiguratorii care încearcă să țină cât mai jos costul produselor farmaceutice. Indiferent dacă sunt companii globale din domeniu, sau societăți abia înființate din domeniul biotehnologiei, atingerea rezultatelor dorite într-un sector cu o reglementare dură necesită analiză și asistentă juridică integrată și practică.

Societatea noastră are experiența și activitatea necesară pentru soluționarea problemelor specifice domeniului farmaceutic; noi nu doar cunoaștem legea, cunoaștem finețea ei. Astfel, oferim analiză aprofundată și servicii cu ajutorul cărora Clienții noștri depășesc provocările acestui sector, de la chestiunile comerciale și de drept societar, la cele privind producția, distribuția și marketingul, precum și domenii interconectate, cum ar fi proprietatea industrială, intelectuală, secrete comerciale și litigiile specifice industriei.