Litigii și arbitraj

Echipa noastră de litigatori reprezintă clienţii în faţa tuturor instanţelor din România, în faţa Curţii Constituţionale, Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, Consiliului Concurenţei, precum şi în proceduri de arbitraj (inclusiv în procedurile ce se desfăşoară la ICC, UNCITRAL, CCIRB).

Cu o rată de succes semnificativă şi verificabilă, ne mândrim cu experienţa şi reputaţia obţinute în litigiile de drept administrativ şi fiscal, imobiliare, proprietate intelectuală, în litigiile de muncă, procedurile de insolvenţă, precum şi în litigiile de drept societar şi comercial sau în litigiile din materia executarii silite.

În acelaşi timp am dezvoltat tehnici alternative de soluţionare a disputelor pentru a oferi soluţii rapide şi creative în asistarea clienţilor. Acestea includ proceduri de mediere şi conciliere, precum şi de negociere, cu scopul de a minimiza riscurile şi pentru a se ajunge la cele mai bune soluţii amiabile.

Referințe

O companie româneasca de neutralizare a deșeurilor animale

Am asistat principala companie de neutralizare a deșeurilor animale din România într-un litigiu de 52 de milioane de euro privitor la ajutorul de stat. 
 

Multinaționala americană în industria farmaceutică

Asistăm și reprezentăm una din cele mai mari companii multinaționale din domeniul farmaceutic în încercarea de a recupera o serie de creanțe în valoare totală de aproximativ 4 milioane de dolari, creanțe ce decurg dintr-un contract de distribuție a produselor farmaceutice încheiat între clientul nostru și unul din principalii sai distribuitori.
 

British-American Tobacco

Reprezentăm British-American Tobacco, una din cele mai mare companii din industria tutunului, într-un număr mare de creanțe arbitrale sau judiciare generate fie de disputele comerciale dintre clientul nostru și partenerii săi comerciali, fie în dispute administrative cu diferite autorități de reglementare.