Drept societar și comercial

Drept societar

În ceea ce priveşte asistenţa generală acordată de societatea noastră în materia dreptului societar, aceasta atinge o amplă diversitate, variind de la înmatricularea societăţilor, la asistenţa referitoare la responsabilitatea şi răspunderea de drept societar, structuri de acţionariat, vehicule speciale, construcţii financiare inter-grup, sau protejarea asociaţilor/acţionarilor minoritari.

Contracte Comerciale

Avocaţii noştri au o vastă experienţă în redactarea, negocierea şi, cel mai important, în protejarea unei game largi de instrumente comerciale, printre care se numără: contracte de vânzare cumpărare, cesiuni de creanţă, cesiuni de acţiuni sau de părţi sociale, vânzări internaţionale, închirieri, contracte de distribuţie, asocieri în participaţiune, contracte de licenţă, împrumuturi, francize, orice instrumente de garantare, precum şi o largă varietate de contracte de servicii.

Fără îndoială, practica îndelungată şi abordarea de tip business joacă un rol important în recomandarea activităţii noastre în domeniul contractelor comerciale. Dar când vine vorba de obţinerea unui avantaj cheie într-o tranzacţie, experienţa noastră extinsă în materie de litigii comerciale este cea care ne permite atât să avem imaginea de ansamblu, cât şi să observăm detaliile şi capcanele specifice fiecărui proiect. Şi acest lucru poate face toată diferenţa.

Referințe

Cel mai mare producător de ochelari din lume

Am oferit asistență constând în servicii juridice corporative complete înainte și după încorporarea filialei din România a celui mai mare producător de ochelari din lume. 
 

Corporație franceza în domeniul controlului calității

Oferim asistență constantă subsidiarei din România a unei importante companii franceze specializate în controlului calității și care activează în industria autovehiculelor.
 

Un investitor turc în domeniul agriculturii

Asistăm în prezent un important investitor turc în domeniul imobiliar și agricol în stabilirea unei investiții agricole de 5 milioane de euro, prin înființarea mai multor companii, precum și prin acordarea de asistența juridică post-încorporare.