IT, media și telecomunicații

Specializarea noastră în domeniul media (IT, publicitate, mass media, telecomunicaţii) a fost în mod constat recomandat şi premiat încă din primii ani de activitate ai firmei. În prezent, suntem printre cele mai recomandate firme de avocatură din acest domeniu în clasamentele realizate de directoarele juridice internaţionale.

Practica noastră cuprinde un portofoliu vast în acest domeniu, de la asistența juridică a producătorilor de televiziune și a posturilor de televiziune (în ce ce priveşte contractele de producție de televiziune, contractele de drepturi de autor, aspecte de reglementare și, desigur, respectarea audiovizualului) la asistența juridică și reprezentarea celor mai mari jucători de pe piaţa media cu privire la toate aspectele legate de legislația mass-media.

Fie că vorbim de problemele legislative de zi cu zi, fie de revendicările mai puțin frecvente împotriva măsurilor sau sancţiunilor Consiliul Național al Audiovizualului, de investigațiile Consiliului Concurenței sau de mecanismele contractuale complexe ce stau la baza producerii şi difuzării celor mai populare emisiuni de televiziune din România, practica noastră în domeniul media acoperă toate situaţiile menţionate mai sus.

Referințe

O corporație lider pe piața software

Oferim asistență juridică legată de domeniul IT unei companii din SUA, lider pe piața software, într-o varietate de probleme ce variază de la probleme normative specifice domeniului, până la implicațiile fiscale ale anumitor tranzacții transfrontaliere ale acesteia.
 

Un grup german lider pe piața media și a publicității

Oferim asistență juridică unuia dintre cei mai de succes grup de agenții de media și de publicitate într-o varietate de aspecte legate de activitățile domeniului, de la investigații privind înțelegerea pieței de publicitate de către Consiliului Concurenței, până la contracte de drepturi de autor și conflicte legate de conținutul materialelor publicitare.
 

Postul de televiziune de top din România și studioul său de producție

Oferim asistență juridică și reprezentăm postul de televiziune de top din România și studioul său de producție în ceea ce privește o serie de probleme de producție și de difuzare a programelor de televiziune ce variază de la încălcări ale contractelor de televiziune de distribuție de către companiile de cablu, până la reclamații împotriva măsurilor și sancțiunilor luate de Consiliul Național al Audiovizualului.