Fuziuni și achiziții

Specializarea noastră în domeniul fuziunilor şi achiziţiilor include înființări de entități complexe (cu expertiză specială privind start-up-urile cu capital străin), majorări de capital și transferuri de acțiuni/părți sociale, asistența și reprezentarea clienților în adunările consiliilor de administrație, consiliilor de conducere și adunărilor acționarilor/asociaților, scheme financiare intra-grup, reorganizări de societăți, protecția acționarilor/asociaților minoritari, preluări de societăți, fuziuni prin amalgamare, divizări și externalizări.

Toți avocaţii noștri sunt competenți să efectueze audituri juridice pentru orice entitate și să furnizeze servicii integrate ce acoperă toate aspectele M&A aferente, începând cu drepturi de proprietate intelectuală, până la aspecte imobiliare și de mediu, dreptul muncii, drept societar, taxe, finanțe, concurență și litigii.

Oferim clienților consiliere cu privire la structurarea afacerii, asistându-i în negocieri, în proceduri ce vizează aprobările autorităților naționale din domeniul concurenței, precum şi în obținerea tuturor avizelor, autorizațiilor și licențelor necesare.

Referințe

Fuziunea a două companii românești cu acționari din Turcia

Am oferit asistență juridică completă în timpul fuziunii a două companii cu acţionari din Turcia care își desfășoară activitatea în sectorul alimentar și imobiliar.  
 

Achiziția unei companii românești de către o corporație din Malaezia din industria petrolieră

Am asistat o importantă companie de pe piața petrolului și gazelor din Malaezia în timpul achiziției unei companii locale din industria furnizării de petrol. 
 

Achizitia unei companii de publicitate din Singapore

Am oferit cu succes asistență juridică unuia dintre jucătorii de top din piața media și a publicității din România în timpul achiziției unei companii de publicitate din Singapore.

Contact: