Drept imobiliar și construcții

Avocații noștri asistă dezvoltatorii, proprietarii de imobile, societățile de construcții, împrumutatorii și investitorii în legătură cu o gamă largă de proiecte imobiliare, inclusiv: investiții green field, achiziții imobiliare, finanțări și titluri de credit aferete, precum și toate formele de operațiuni de leasing.

De asemenea, oferim consultanță specializată privind folosința terenurilor, aspecte de urbanism, reglementare și contractuale și efectuarea de analize privind titlurile de proprietate cu privire la diverse terenuri, de la terenuri citadine ultracentrale la terenuri agricole de mare întindere.

Referințe

Asistență permanentă și reprezentare juridică a unui dezvoltator turc de top pe piața Mall-urilor

Oferim asistenţă permanentă şi reprezentare juridică unui dezvoltator imobiliar turc de top din domeniul Mall-urilor într-o varietate de probleme de zi cu zi cu aspect legal care decurg din activitatea celor două centre comerciale din Bucureşti. 
 

Investiție irlandeză într-un complex rezidențial și comercial

Oferim asistenţă juridică unui grup de investitori irlandezi în legătură cu dezvoltarea unuia complex rezidenţial şi comercial în valoare totală de 34 de milioane de euro aflat în imediata apropiere a oraşului Timişoara.
 

Complex rezidențial al unei companii din Turcia

Oferim în prezent asistenţă şi consultanţă unui companii turce din domeniul imobiliar şi al construcţiilor privind problemele juridice de zi cu zi legate de un complex rezidenţial major situat în centrul Bucureştiului.