Restructurări și insolvență

Consolidată prin echipa noastră de litigii, câștigătoare a numeroase premii, portofoliul nostru de practică în domeniul insolvenţei a inclus în ultimii ani procedurile majore de insolvență din Bucureşti, precum și în alte câteva mari orașe din România.

Reprezentăm atât creditorii, cât și debitorii în cursul procedurii de insolvență, atât în cadrul și în afara instanței, oferind inclusiv asistență juridică și reprezentare în cursul procedurii principale, în timpul contestaţiilor împotriva tabelelor creditorilor, precum și în timpul adunărilor generale ale creditorilor şi adunărilor comitetelor creditorilor.

Asistăm și reprezentăm companii în cursul unei varietăţi de proceduri de restructurare, fie în afara procedurii insolvenței, fie în cadrul acesteia, fie într-un plan de reorganizare. În acest scop, oferim asistență în toate activitățile specifice legate de restructurare, variind de la restructurarea forței de muncă, la aspectele juridice și fiscale care însoţesc orice astfel de proces.

Referințe

Insolvența de 400 de milioane de euro în industria farmaceutică

Oferim în prezent asistenţă şi reprezentare juridică unei companii farmaceutice din SUA, lider mondial în această industrie, precum şi subsidiarei sale din România în calitate de creditori ai sumei de 40 de milioane de euro într-un proces de insolvenţă şi, ulterior, în procedura de faliment a uneia dintre cele mai importante companii româneşti de distribuţie a produselor farmaceutice.
 

Insolvența de 150 de milioane de euro în industria construcțiilor

Asistăm şi reprezentăm una din primele trei companii europene din industria construcţiilor de faţade, originară din Turcia, şi subsidiarei sale din România, în calitate de creditori ai sumei de 1,5 milioane de euro, împotriva unei importante companii de construţii din Austria, dispută rezultată din procedura de insolvenţă considerată a fi “cea mai mare procedură de insolvenţă din Austria de după război”
 

Reorganization of Romania’s leading animal waste neutralization company

We assist the leading animal waste neutralization operator in Romania, during its reorganization procedure. Such assistance included a large variety of claims, ranging from successfully rejected receivables of various creditors, including the Romanian State, to the recovery of the client’s own receivables, for the purpose of successful reorganization.

Contact: