Proprietate intelectuală

Echipa noastră specializată în proprietate intelectuală oferă asistenţă şi reprezentare de specialitate în vederea protejării şi exercitării drepturilor de proprietate intelectuală şi industrială, în operaţiuni precum fuziuni şi achiziţii, francize, asocieri în participaţiune, contracte de licenţiere şi cesiuni de drepturi de proprietate intelectuală, precum şi în cadrul negocierii, modificării şi executării oricărui tip de transfer de drepuri de autor.

Oferim asistenţă juridică cu privire la o varietate de contracte având ca obiect crearea, dobândirea, licenţierea sau exploatarea drepturilor de proprietate intelectuală şi industrială, la determinarea disponibilităţii unei mărci sau a unui desen industrial, precum şi cu privire la desfăşurarea de cercetări de piaţă.

Referințe

Cel mai important post de televiziune din România

Oferim asistență juridică celui mai cunoscut post de televiziune, liderul acestei piețe (conform audiențelor) asupra problemelor de proprietate intelectuală legate de contractele cu vedetele locale, actori, prezentatori de televiziune, etc, precum și legate de diverse alte aspecte conexe mărcilor comerciale. 
 

O companie americană de televiziune prin cablu de talie mondială

Asistăm şi reprezentăm o companie de top de pe piaţa telecomunicaţiilor din România (internet şi cablu) în legătură cu diferite mărci și probleme legate de proprietatea intelectuală de natură contencioasă și nu numai. Printre acestea se numără probleme legate de protecția drepturilor de proprietate intelectuală, analiza normativă a utilizării mărcilor înregistrate și a producțiilor reclamelor de televiziune, etc.
 

Cea mai importantă companie de producție TV din Turcia

Oferim asistență permanentă unei companii de producție TV (subsidiara din România a uneia dintre cele mai renumite companii de producție din Turcia) cu privire la aspecte legate de drepturile de autor, precum și alte drepturi de producție TV rezultate din contractele încheiate cu posturile de televiziune. 

Contact: