Strătulă Mocanu & Asociaţii a fost desemnată firma de avocatură de tip boutique a anului

Acest premiu a fost oferit în exclusivitate pentru România în cadrul selecţiei celor mai bune firme de avocatură, şi reprezintă o nouă apreciere obiectivă a activităţii şi realizărilor noastre profesionale.

În ceea ce privește criteriile și metodologia care stau în spatele premiilor, cuvintele organizatorilor vorbesc de la sine: “Cheia succesului lor a fost, mai mult ca niciodată, capacitatea de a se adapta și de a acționa creativ în afaceri. Practicile vechi nu mai reușesc aceaste perfromanţe; flexibilitate este numele jocului acum. Câştigătorii de astăzi sunt rapizi și inteligenţi, şi dau dovadă de dexteritate şi agilitate. “

Cele mai recente proiecte şi premii ale noastre ne-au consolidat poziţia în cadrul celor mai bune firme de avocatură specializate cu precădere în soluţionarea litigiilor (inclusiv arbitraje şi insolvenţă) şi domeniul TMT (ce include industria publicităţii, mass media, proprietate intelectuală şi telecomunicaţii).

Fiind în mod constant recomandaţi printre cei mai buni profesionişti de către o gamă variată de directoare juridice  (Chambers and Partners, PLC Which lawyer?, Legal500) şi publicaţii (Corporate INTL Magazine, Acquisition International), avocaţii firmei Strătulă Mocanu & Asociaţii şi-au întărit şi extins prezenţa în topurile internaţionale din ultimii 5 ani.

Aceasta nu este prima prima apreciere primită de la  Acquisition International Magazine. Anterior am fost desemnaţi “Firma de avocatură a anului în tehnologie, media şi telecomunicaţii”, în 2011. Premiile juridice AI (Acquisition International) identifică și recompensează succesul, inovarea și etica în cadrul comunităților internaționale din mediul juridic și de afaceri, și sunt oferite exclusiv pe bază de merit, fiind acordate în urma analizării rezultatelor candidaților din ultimele 12 luni.