Anunțăm nou partener

Strătulă Mocanu & Asociaţii are onoarea de a îşi consolida echipa specializată în proprietate intelectuală, dreptul competiţiei şi arbitraj cu ajutorul unei specialiste în aceste domenii, Oana Strătulă, noul partner care se va alătura echipei începând cu 1 Iunie 2012.

Oana este un litigator şi un consilier cu experiență în domeniul competiţiei şi proprietăţii intelectuale, şi a colaborat pe această parte cu firme foarte cunoscute. Expertiza sa include, de asemenea, şi cunoştinţe de drept bancar și financiar, PPP și aspecte legate concesionare.

Ca avocat pledant și specialist în arbitraj, ea a reprezentat clienţi dintr-o gamă largă de industrii și sectoare, inclusiv sectorul bancar, FMCG, publicitate, energie, telecomunicații și tehnologie. Anterior de a se alătura echipei Strătulă Mocanu & Asociaţii ca partener, Oana a fost avocat asociat în mai multe firme de avocatură (din 2004) și a continuat cariera de avocat asociat senior în cadrul firmei Mușat & Asociații (2007-2010) și ca partener fondator al Dragne & Asociaţii (2010 – 2012).

“Suntem încântaţi să-i urăm bun venit Oanei”, spune Cosmin Mocanu, Partener Strătulă Mocanu & Asociaţii”. Experiența sa semnificativă atât în materie de IP și dreptul concurenței, precum și ca specialist în litigii și arbitraj, va adăuga o mai mare valoare afacerilor clienţilor noştri. Cunoașterea pe care o deţine asupra aspectelor de soluționare a litigiilor tranzacționale, de IP, concurență, bancar și financiar, concesiuni şi domenii juridice conexe va rezulta într-un beneficiu pentru clienți, care vor avea parte de un serviciu complet pentru toate nevoile lor juridice. Specializarea ei în aceste domenii vor consolida practica noastră de bază – soluționarea litigiilor, precum și practica în IP și concurență”, adaugă Cosmin Mocanu.