Strătulă Mocanu & Asociaţii a câștigat trei premii de la Global Law Experts, ediția 2013

Strătulă Mocanu și Asociații a câștigat trei premii de la International Global Law Experts Awards, ediția din 2013, o publicație internațională care face parte din protofoliul Global Law Experts (www.globallawexperts.com). Firma noastră a fost premiată în cadrul a trei categorii distincte: “Firma de litigii și arbitraj a anului”, “Firma de avocatură a anului în fuziuni și achiziții” și “Firma de avocatură a anului în drept bancar și financiar”.

Acesta este al doilea an în care suntem premiați de către ghidul internațional GLE, anterior fiind premiați pentru performanțele noastre în domeniul arbitrajului și al industriei publicității.

Această apreciere la nivel internațional confirmă angajament nostru de a furniza cele mai bune servicii juridice. Prin acordarea asistenței juridice de înaltă calitate într-o mare diversitate de probleme juridice, Strătulă Mocanu & Asociații a ajuns, de la inființarea sa în septembrie 2006, la un portofoliu respectabil de clienți locali și internaționali, câștigând reputația dorită de partenerii săi fondatori.

Global Law Experts (GLE) este unul din ghidurile de bază ale avocaților de top din întreaga lume. Global Law Experts a devenit în timp un instrument valoros pentru liderii de afaceri, consilierii juridici, directorii de operațiuni, investitori, contabili, bănci, și populația generală interesată de serviciile de consultanță juridică de calitate din toate colțurile lumii și în toate domeniile relevante.