Strătulă Mocanu & Asociaţii – desemnată “Firma de avocatură a anului 2011 în Tehnologie, Media și Telecomunicații” de către revista britanică Acquisition International Magazine

Premiul este rezultatul voturilor cititorilor revistei (în jur de 53.000 la nivel mondial) și a fost acordat în cadrul etapei preliminare pentru acest domeniu de practică, reprezentând o recunoaștere obiectivă internațională a activității constante a avocaților noștri în acest domeniu, activitate ce a evoluat exponențial în ultimii doi ani.

“Ca și în cazul altor reviste renumite și respectate, atunci când vine vorba de premii internaționale, acestea sunt acordate exclusiv pe baza meritului, ca urmare a aplicării unor criterii obiective stabilite de editor, pentru fiecare competență acoperită de premiul în discuție. Nimeni nu poate influența accesul sau acordarea acestor premii. Singurele influențe sunt date de propriile realizări profesionale, dobândite și practicate în mod constant într-un anumit domeniu de practică”, spune Cosmin Mocanu, avocat partener al firmei de avocatură Strătulă Mocanu & Asociații.

Acquisition International este o revistă de afaceri britanică care apare lunar și are o distribuție la nivel internațional, a cărei politică editorială este de a colabora cu analiști de top și profesioniști din diverse industrii la nivel mondial, fiind axată pe publicarea informațiilor și articolelor de actualitate din sectorul corporativ-financiar.