Cosmin Mocanu, partener al Strătulă Mocanu & Asociaţii, implicat în cursurile ținute de Școala Radio, organizată de City FM

Cursurile de drept ale celei de-a doua edițiii ale proiectului Școala Radio au fost finalizate cu succes, sub tutela lui Cosmin Mocanu, partener în cadrul Strătulă Mocanu & Asociații, în ianuarie 2012.

Proiectul Școala Radio organizat în București și Cluj de către postul de radio cu fostul nume de City FM (renumit în prezent Click FM) este un proiect fără precedent în România, fiind al doilea concept de acest gen din Europa, după Școala Radio din Londra. Proiectul, finanțat din fonduri europene, are scopul de a oferi pregătire suplimentară și de specialitate pentru studenții la jurnalism care doresc să activeze în domeniul radio după finalizarea studiilor.

A doua ediție a Școlii Radio din București s-a adresat studenților din primul, al doilea și al treilea an de la facultățile de jurnalism din București și Cluj.

Participarea Strătulă Mocanu & Asociații la a doua ediție a acestui proiect a fost realizată prin implicarea avocatului partener Cosmin Mocanu, care a ținut cursurile de drept ale Școlii Radio. Cursurile organizate în cadrul acestui modul au oferit participanților Școlii Radio acces la cunoștințele teoretice și practice avansate în domenii de interes pentru orice om de radio, cum ar fi drepturile de autor, dreptul publicității și al conținutului audio-vizual.

“Pentru cursurile predate în cadrul proiectului Școala Radio, ne propunem o abordare practică a noțiunilor juridice pe care viitorii jurnaliștii le vor întâlni fără îndoială în profesia lor. Trebuie să recunosc că sunt impresionat de interesul absolvenților celei de-a doua ediții față de acest proiect, în general, precum și pentru interesul față de cunoștințele de drept, în special. Am fost încântat să constatat că, încă de la primul curs, a existat o creștere constantă a interesulului și performanțelor studenților. Aceasta realizare ne încurajează să credem în viitorul acestui proiect”, declară Cosmin Mocanu, partener al Strătulă Mocanu & Asociații și trainer al modulului juridic în cadrul proiectului Școala Radio.