Strătulă Mocanu & Asociaţii – o firmă de avocatură de tip butic, recomandată la nivel global

Pe 23 martie 2012, Chambers and Partners (www.chambersandpartners.com) a publicat clasamentele pentru cele mai bune firme de avocatură din România care activează pe piața internațională (Chambers Global 2012). În ultimii 5 ani, activitatea echipei Strătulă Mocanu & Asociații a fost în mod constant recomandată de mai multe directoare juridice, printre care și Chambers Global, compania noastră devenind astfel o prezență constantă în aceste topuri renumite.

În 2012, Strătulă Mocanu & Asociații este recomandată de Chambers Global în topul firmelor de avocatură din România pentru practica sa în domeniul soluționării litigiilor și al insolvenței și restructurării. În plus, clasamentul pentru categoria specialiștilor în litigii include și o secțiune dedicată avocaților individuali. În cadrul acesteia, ambii parteneri fondatori ai SM&A – Sorin Strătulă și Cosmin Mocanu – sunt recomandați.

În cee ce privește expertiza în domeniul soluționării litigiilor, ghidul Chambers Global îl recomandă pe Cosmin Mocanu ca fiind “un comunicator excelent care poate rezolva orice problemă încredințată, indiferent de dificultatea acesteia”. Sursele consultate îl recomandă pentru abilitatea de a oferi o analiză în profunzime, precum și soluții în situațiile complexe. Sorin Strătulă este, de asemenea, recomandat, sursele citate menționând că “nu lasă nici un aspect neexplorat și este extrem de priceput la identificarea punctelor slabe ale adversarilor”, precum și faptul că “traduce în favoarea clientului toate complicațiile legale”.

“Clasamentul renumitului director juridic Chambers and Partners oferă o ilustrare obectivă a profesionalismului firmelor de avocatură, fiind realizat prin metode ce nu pot fi influențate de participanți. Parametrii care determină poziționarea în acest top sunt: profesionalismul, calitatea serviciilor și aprecierea clienților. Suntem onorați să fim prezenți în comunitatea celor mai buni, pentru al cincilea an consecutiv”, delcară Sorin Strătulă, avocatul coordonator al SM&A.

Strătulă Mocanu & Asociații este singura firmă de avocatură de tip butic inclusă în clasamentul Chambers and Partners, atât în ediția Global cât și în cea care vizează Europa, ceilalți jucători de pe piața de avocatură recomandați de ghidul juridic fiind firme de dimensiuni medii sau mari.

“Este, în același timp, o provocare și o recompensă să fim competitori cu cei mai mari jucători de pe piața domeniului nostru. Acest lucru ne menține pregătiți”, adaugă Cosmin Mocanu.