Cosmin Mocanu, partener al Strătulă Mocanu & Asociaţii, a fost ales președintele alianței profesionale East Legal Team E.E.I.G.

Începând cu luna noiembrie a anului 2011, Cosmin Mocanu este noul președinte al alianței regionale a firmelor de avocatură din centrul și estul Europei, East Legal Team E.E.I.G.

Sunt onorat să primesc votul de încredere al colegilor mei avocați din țările membre East Legal Team, mai ales ținând cont de suprapunerea acestui eveniment cu extinderea alianței noastre prin venirea unor noi firme de avocatură din Republica Cehă, biroul de avocatură Jiri Malanta din orașul Brno”, declară Cosmin Mocanu.

Despre East Legal Team G.E.I.E.

East Legal Team – Grup European de Interese Economice este o asociere de firme de avocatură independente din Europa Centrală şi de Est, al cărei scop principal este acela de a oferi clienţilor săi o multitudine de avantaje derivate din colaborarea profesională interdisciplinară şi din posibilitatea de a oferi servicii unitare la nivel regional. ELT a fost înfiinţată în martie 2008 de către societăţile de avocaţi Tamas Balaza şi Strătulă Mocanu & Asociaţii şi este supusă prevederilor din Regulamentul (EEC) Nr. 2137/85 din 25 iulie 1985 cu privire la Grupurile Europene de Interes Economic.