A doua conferință East Legal Team E.E.I.G. din anul 2011 s-a desfășurat între 14-16 octombrie în Barcelona, Spania

Conferința East Legal Team s-a desfășurat între 14-16 octombrie 2011 în Barcelona și a fost organizată de către membrul observator din Spania al East Legal Team, Biroul de avocatură Dr. Astrid Dorfmeister, fiind a doua conferință a ELT din acest an. De data aceasta țara gazdă evenimentului a fost Spania, printre participanți numărându-se avocații firmelor Strătulă Mocanu & Asociații din București, Balazs & Hollo din Budapesta, Mikulski & Partners din Polonia, precum și colegii din Slovacia. În plus, pe lângă echipa ELT, la eveniment au participat și personalități diplomatice din mai multe țări europene.

Identificarea metodelor de îmbunătățire a cooperării dintre membrii echipei East Legal Team, elaborarea și adoptarea unor noi modalități de a unifica practica lor juridică, precum și discutarea evoluției și schimbărilor din mediul economic și juridic al țărilor membre au fost printre subiectele abordate în cadrul conferinței de la Barcelona.

Cosmin Mocanu, avocat partener al Strătulă Mocanu & Asociații și Vice-Președinte al East Legal Team E.E.I.G.: “East Legal Team este un proiect de cooperare interdisciplinară și regională, care oferă fiecărui membru și observator posibilitatea de a se extinde în mod constant și de a-și îmbogăți experiența profesională. Conferința de la Barcelona din perioada 14-16 octombrie 2011, prima conferință organizată de către una dintre firmele de avocatură observatoare, este un pas important în direcția de extindere și evoluție a echipei East Legal Team și denotă un interes crescut al firmelor de avocatură din țările vest-europene de a coopera cu Europa de Sud-Est”. 

Despre Strătulă Mocanu & Asociații:

Strătulă Mocanu & Asociații este o firmă de avocatură specializată în dreptul afacerilor înființată în 2006 de Sorin Strătulă și Cosmin Mocanu, avocați cu o vastă experiență în domeniul litigiilor. Fima și-a dezvoltat rapid un portofoliu impresionant de clienți multinaționali și regionali care sunt activi în România, precum și o reputație puternică în topul clasamentelor juridice la nivel global și european. Strategia echipei Strătulă Mocanu & Asociații este de a oferi servicii juridice de o calitate excepțională, precum și o diversificare permanentă a portofoliului de clienți prin tehnici de cooperare regională și internațională.