Sorin Strătulă, avocatul coordonator al firmei, desemnatat “Avocatul de litigii al anului” de către revista Corporate INTL Magazine

Premiul este oferit exclusiv pentru România pentru avocații din secțiunea “litigii” și reprezintă o apreciere obiectivă a activității profesionale și a rezultatelor remarcabile din acest domeniul de practică. Premiile Corporate INTL Magazine sunt acordate anual firmelor și avocaților, pentru servicii și rezultate excelente în diferite domenii juridice. Corporate INTL evaluează avocați din fiecare țară pe baza unor criterii precum calitatea serviciilor juridice, abilitatea de asista echipe de management, investitori și persoane private în diferite probleme juridice. Firme și avocați din toată lumea, inclusiv din România, au fost selectate pentru un număr limitat de categorii profesionale pentru fiecare țară în parte, iar câștigătorii au fost aleși de un juriu independent, în urma evaluării riguroase a activității profesionale a fiecărui candidat.

 

Despre Strătulă Mocanu & Asociații:

Strătulă Mocanu & Asociații este o firmă de avocatură specializată în dreptul afacerilor înființată în 2006 de Sorin Strătulă și Cosmin Mocanu, avocați cu o vastă experiență în domeniul litigiilor. Fima și-a dezvoltat rapid un portofoliu impresionant de clienți multinaționali și regionali care sunt activi în România, precum și o reputație puternică în topul clasamentelor juridice la nivel global și european. Strategia echipei Strătulă Mocanu & Asociații este de a oferi servicii juridice de o calitate excepțională, precum și o diversificare permanentă a portofoliului de clienți prin tehnici de cooperare regională și internațională.

În ultimele 12 luni, departamentul de litigii al firmei s-a ocupat de dispute financiare în valoare de peste 120 milioane de euro, plasând astfel atât firma, cât și partenerii acesteia, printre firmele de avocatură de top din România în domeniul soluționării litigiilor și din domeniul arbitrajului.