Strătulă Mocanu & Asociaţii au fost incluși în clasamentul Chambers Global 2014

Pe 13 martie 2014, Chambers & Partners a publicat clasamentul pentru cele mai bune firme de avocatură, la nivel global (Ghidul Chambers Global). Strătulă Mocanu și Asociații face parte din clasamentul celor mai bune firme de avocatură în domeniul litigiilor și arbitrajului, acesta fiind al patrulea an în care suntem recomandați de renumitul director juridic pentru această specialitate.

Mai mult, partenerii noști au fost, de asemenea, nominalizați în secțiunea dedicată avocaților individuali. Sorin Strătulă este prezentat ca fiind un “avocat analitic și minuțios” ale cărui competențe sunt extrem de eficiente în cazurile complexe. Abilitățile lui Cosmin Mocanu sunt recomandate de clienți, aceștia fiind extrem de încântați de capacitatea lui de a “rezolva cu ușurință chiar și cele mai neprevăzute și urgente probleme”.

Având în vedere că includerea unei firme în aceste clasamente are loc exclusiv pe baza evaluării din partea clienților și a cercetării independente a pieței de avocatură din România, precum și pe opinia concurenților, includerea noastră printre cele mai bune firme de avocatură din țară reprezintă o confirmare a nivelului ridicat de satisfacție pe care clienții noștri îl au cu privire la serviciile juridice pe care le primesc, precum și rezultatul implicării permanente și a atenției constante acordată de avocații noştri parteneri calității serviciilor oferite.