Chambers Europe 2015: Strătulă Mocanu & Asociaţii se află în topul firmelor avocatură în domeniul soluționării litigiilor și fuziuni & achiziții

Pe 27 aprilie 2015, ghidul internațional Chambers Europe a lansat clasament anual referitor la cele mai bune firme de avocatură din Europa. Strătulă Mocanu & Asociații se află în topul celor mai bune firme de avocatură în două domenii de practică distincte: soluționarea litigiilor și drept corporativ/fuziuni și achiziții.

Pentru practica în domeniul soluționării litigiilor, Strătulă Mocanu & Asociații este recomandată pentru rezultatele obținute în arbitraje și cazuri privind contractele comerciale și drepturile de autor, precum și cele specifice domeniului contencios administrativ. Ghidul citează diferite surse care au colaborat cu noi și care recomandă echipa noastră întrucât aceasta “oferă consultanță la cel mai înalt standard, având o puternică pregătire academică și comercială. Avocații sunt pragmatici și realiști”.

În plus, secțiunea dedicată avocaților individuali din domeniul soluționării litigiilor îi recomandă, de asemenea, pe cei doi parteneri care coordonează departamentul nostru specializat în acest domeniu de practică. Cosmin Mocanu este, potrivit surselor consultate de ghid, “o minte strălucită și un litigator foarte rațional”, având “cunoștințe vaste și oferind servicii excelente, adaptate la nevoile organizației noastre”. Avocatul coordonator Sorin Strătulă este din nou recomandat de surse pentru “sfaturile și recomandările prompte, informate și pragmatice”, respondenții subliniind abordarea sa amănunțită, validată de faptul că acesta reușește întotdeauna să “înțeleagă problemele cheie și să ofere o evaluare robustă și directă”.

În ceea ce privește practica noastră în domeniul fuziunilor și achizițiilor, Chambers Europe îl recomanda pe avocatul coordonator Sorin Strătulă ca fiind unul dintre practicienii notabili din acest domeniu, în calitate de coordonator al departamentului care oferă asistență constantă unor numeroși clienți români precum și filialelelor unor companii multinaționale.