Media Law International: a doua recomandare consecutivă ca firmă de avocați de top din domeniul media în România

Strătulă Mocanu & Asociații (SM&A) se numără printre casele de avocatură de top din domeniul media din România, conform clasamentului anual lansat de directorul juridic Media Law International. Este al doilea an în care primim aceasta recomandare profesională de nivel internațional.

Directorul juridic recomandă Strătlă Mocanu & Asociații drept o echipă de avocați “extrem de apreciați” în sectorul mass-media, telecomunicații și publicitate. Sursele citate îl descriu pe avocatul Sorin Strătulă, Partener Coordonator al SM&A, ca fiind “unul dintre cei mai minuțioși analiști pe care i-am întâlnit în ultima perioadă”, pe Cosmin Mocanu, Partener al SM&A, pentru “abordarea sa practică axată pe identificarea soluțiilor, în toate problemele încredințate” și pe Oana Strătulă, de asemenea Partener al SM&A, pentru sfaturile juridice “riguroase, dar imaginative”.

Activitățile juridice de specialitate luate în considerare pentru includerea în acest clasament de top includ: consultanța juridică privind producția emisiunilor, contractele și formatele de televiziune pentru una dintre cele mai importante companii de producție de televiziune, precum și reprezentarea juridică în cazurile de soluționare a litigiilor pentru unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din România.

Despre Media Law International:

Media Law International este un ghid juridic internațional, exclusiv dedicat firmelor de avocatură specializate în domeniul media. Clasamentele nu pot fi influențate de firmele de avocatură participante și includerea nu este condiționată financiar. În egală măsură, firmele de avocatură nu pot plăti pentru a fi incluse în cercetare. Clasamentele se bazează pe o analiză obiectivă a pieței.