Achiziții publice și parteneriate public-privat

Echipa noastră specializată în domeniul achiziţiilor oferă o gamă largă de servicii, asistând clienţii pe parcursul tuturor etapelor unei licitații, inclusiv în pregătirea documentelor necesare şi în elaborarea contractelor de parteneriat public-privat.

Oferim asistenţă şi reprezentare juridică atât ofertanţilor cărora le-au fost atribuite contractele, cât şi ofertanţilor care nu le-au obţinut, atât în faţa instanțelor de judecată în cazul litigiilor administrative, cât şi în faţa autorităţilor contractante în cazul rezilierii şi modificării contractelor.

Referințe

O companie de distribuție (gaze și electricitate) lider pe piața din România

Am oferit asistenţă juridică unei companii de distribuţie (în calitate de autoritate contractantă) într-o licitaţie publică de 27 de milioane de euro referitoare la achiziţionarea de echipamente de contorizare inteligentă pentru distribuţia energiei electrice, până la momentul finalizării procedurii de atribuire.
 

Multinațională americană din industria farmaceutică

Am oferit cu succes asistenţă juridică subsidiarei din România a unei corporaţii multinaţionale farmaceutice din SUA – unul din liderii din top 3 al acestei industrii, în legătură cu zeci de licitaţii publice organizate de spitalele de stat din România în care clientul nostru a participat ca furnizor de medicamente (contractor). Am asistat îndeaproape clientul în toate aspectele juridice legate de pregătirea ofertei şi în toate problemele controverstare care au avut loc în timpul unora din aceste licitaţii. 
 

Liderul românesc în testarea serviciilor nucleare

Am asistat şi reprezentat cu succes o companie românească importantă ce activează în domeniul testării nucleare (una din puţinele companii din această categorie), într-o serie de procese împotriva Companiei Naţionale care conduce singura centrală românească, procese determinate de respingerea ilicită a ofertei clientului nostru într-o licitaţie publică de mai multe milioane de euro pentru achiziţionarea de servicii de testare nucleară organizată de către autoritatea contractantă.