Strătulă Mocanu & Asociaţii: dublu castigator al premiilor Corporate Intl 2012 Global Awards

Strătulă Mocanu şi Asociaţii a fost desemnată “Firma de avocatură a anului în arbitraj” şi “Firma de avocatură a anului în industria publicităţii” de către revista Corporate INTL Magazine, în cadrul ediţiei Corporate INTL 2012 Global Awards.

Premiile Corporate INTL Magazine sunt oferite anual firmelor de avocatură pentru practica excelentă și realizări deosebite în diferite domenii ale mediului juridic. Corporate INTL evaluează firme de avocatură din fiecare țară pe baza unor criterii precum calitatea consultanței juridice, capacitatea de a asista echipele de management, investitori și persoanele cheie, în numeroase zone de servicii. Câștigătorii au fost desemnați în urma unei evaluări în profunzime a fiecărei firme și a activității profesionale a avocaților.

Cele mai recente proiecte şi premii ale noastre ne-au consolidat poziţia în cadrul celor mai bune firme de avocatură specializate cu precădere în soluţionarea litigiilor (inclusiv arbitraje şi insolvenţă) şi domeniul TMT (ce include industria publicităţii, mass media, proprietate intelectuală şi telecomunicaţii).

Fiind în mod constant recomandaţi printre cei mai buni profesionişti de către o gamă variată de directoare juridice  (Chambers and Partners, PLC Which lawyer?, Legal500) şi publicaţii (Corporate INTL Magazine, Acquisition International), avocaţii firmei Strătulă Mocanu & Asociaţii şi-au întărit şi extins prezenţa în topurile internaţionale din ultimii 5 ani.

Acesta  este al treilea an consecutiv când Strătulă Mocanu & Asociaţii este premiată de revista Corporate INTL. Anterior am fost desemnaţi “Firma de avocatură a anului în industria publicitară” (în 2010), precum şi “Firma de avocatură a anului în drept administrativ” (în 2010). La acestea se adaugă premiul primit de avocatul coordonator Sorin Strătulă, care a fost desemnat “Avocatul de litigii al anului – România” în 2012.