Strătulă Mocanu & Asociaţii a fost desemnată firma de avocatură a anului 2012 de către revista ACQ Magazine

Aceasta este o nouă recunoaştere a capacităţilor noastre profesionale şi a excelenţei pe care avocaţii noştri o asigură clienţilor. Firma noastră a fost premiată de către o nouă sursă independentă, printre alte firme de top din domeniul avocaturii.

Noul premiu, împreună cu celelalte recomandări şi premii independente, demonstrează faptul că firma noastră a ajuns la nivelul setat de către fondatorii acesteia în urmă cu 6 ani, şi anume: acordarea de servicii juridice mai bune decât cele conforme cu standardele locale. Acest credo a primit un nume la acel moment, un nume care este cu mândrie demonstrat în acel moment: stabilirea standardelor profesionale în serviciile juridice de calitate.

Premiile acordate de ACQ Magazine sunt complet independente. ACQ a trimis chestionare către 34796 referenţi din industria avocaturii. Numărul total de voturi primite a fost de 4760, însumând o rată de răspuns de 13.6%. În funcţie de rezultatele voturilor, ACQ a selectat acele firme care au avut cel mai mai impact asupra industriei din România în anii 2011 – 2012.

Despre ACQ Magazine: ACQ este cea mai longevivă publicaţie de tipul său, fiind pe piaţa globală de peste 10 ani. În ultimii şapte ani, revista ACQ (Acquisition Finance) s-a remarcat drept publicaţia de top din comunitatea profesioniştilor în fuziuni şi achiziţii, atingând lunar un număr peste 55000 de cititori.