Strătulă Mocanu & Asociaţii devine membru al AmCham România

Începând cu luna ianuarie 2015, Strătulă Mocanu & Asociații a devenit membru al Camerei de Comerț Americană (AmCham) din România. Calitatea de membru în AmCham este supusă anumitor criterii de performanță, cum ar fi reputația aplicantului și poziția sa pe piață, activitatea sau cooperarea transnațională, precum și recomandări de la alți  membri AmCham.

Camera de Comerț Americană din România (AmCham România) este una dintre cele mai mari asocieri profesionale din România, contribuind la consultarea privind legile și reglementările din România care impactează mediul de afaceri.

Printre obiectivele AmCham România se numără: promovarea intereselor și punctelor de vedere ale membrilor săi prin oferirea unui forum de încredere în care oamenii de afaceri pot face schimb de informații pentru a promova și dezvolta interesele lor reciproce în România, identificarea consensuală a îmbunătățirilor mediului de afaceri și susținerea acestora în fața autorităților române, precum și facilitarea inițiativelor civice corporative, în special în ceea ce privește Responsabilitatea Socială Corporativă și alte angajamente comunitare.