Strătulă Mocanu & Asociaţii a fost desemnată Firma de avocatură a anului 2015 în fuziuni și achiziții, de către Corporate Intl Magazine

Strătulă Mocanu & Asociații a fost desemnată “Firma de avocatură a anului în fuziuni și achiziții” de către revista Corporate Intl Magazine, ediția din 2015 a premiilor juridice. Acest nou premiu marchează prezența noastră constantă în clasamentele organizate de revista Corporate Intl. De-a lungul anilor, aceeași revistă a desemnat Strătulă Mocanu & Asociații ca fiind cea mai bună firmă de avocatură din România în domeniul soluționării litigiilor, arbitrajului, publicității și în drept bancar.

Premiile Corporate INTL Magazine sunt oferite anual firmelor de avocatură pentru practica excelentă și realizări deosebite în diferite domenii ale mediului juridic. Corporate INTL evaluează firme de avocatură din fiecare țară pe baza unor criterii precum calitatea consultanței juridice, capacitatea de a asista managementul, investitorii și persoanele cheie, în numeroase zone de servicii.

Câștigătorii au fost desemnați în urma unei evaluări în profunzime a fiecărei firme și a activității profesionale a avocaților.