Strătulă Mocanu & Asociaţii câștiga trei premii de la 2014 Corporate Intl Magazine

Strătulă Mocanu & Asociații a fost desemnată câștigătoarea a trei premii distincte oferite de revista Corporate Intl Magazine – Global Awards, ediția din 2014: “Firma de avocatură a anului în litigii și arbitraj”, “Firma de avocatură a anului în fuziuni și achiziții” și “Firma de avocatură a anului în drept bancar și financiar”.

Noile premii consolidează angajamentul nostru de a oferi servicii juridice la nivel internațional. Mai mult decât atât, pe lângă realizările noastre deja cunoscute în litigii și în fuziuni și achiziții, suntem onorați să fim recomandați și premiați ca o firma de top în domeniul dreptului bancar.

Premiile Corporate INTL Magazine sunt oferite anual firmelor de avocatură pentru practica excelentă și realizări deosebite în diferite domenii ale mediului juridic. Corporate INTL evaluează firme de avocatură din fiecare țară pe baza unor criterii precum calitatea consultanței juridice, capacitatea de a asista echipele de management, investitori și persoanele cheie, în numeroase zone de servicii. Câștigătorii au fost desemnați în urma unei evaluări în profunzime a fiecărei firme și a activității profesionale a avocaților.