Strătulă Mocanu & Asociaţii câștigă două premii de la revista Acquisition International

Strătulă Mocanu & Asociații a fost desemnată “Firma de avocatură a anului în litigii și arbitraj – Romania” și “Firma de avocatură a anului în domeniul insolvenței – Romania” de către Revista britanică  Acquisition International în cadrul Premiilor Juridice ale revistei, ediția din anul 2013.

Aceaste premii au reafirmat succesul nostru profesional în domeniul litigiilor și insolvenței – două dintre principalele noastre domenii de expertiză care sunt în mod constant premiate și recomandate de către diverse directoare juridice internaționale și reviste. Cele două premii menționate mai sus reprezintă o consolidare a faptului că firma noastră oferă servicii la nivel de top pe piața avocaturii din România.

Premiile juridice AI (Acquisition International) identifică și recompensează succesul, inovarea și etica în cadrul comunităților internaționale din mediul juridic și de afaceri, și sunt oferite exclusiv pe bază de merit, fiind acordate în urma analizării rezultatelor candidaților din ultimele 12 luni.

Despre AI: Acquisition International (www.acquisition-intl.com) este o revistă de afaceri în limba engleză care are o apariție lunară și o circulație la nivel mondial. Politică sa editorială este de a coopera cu analiști de top și profesioniști din diverse industrii, fiind axată pe publicarea la zi a informațiilor și articolelor din sectorul corporativ-financiar.