Sorin Strătulă – Managing Partner si Cosmin Mocanu – Partner au fost nominalizati în clasamentul Best Lawyers în Romania, 2018-2019

Pe data de 11 Iunie 2018 publicația Best Lawyers® a dat publicității clasamentul celor mai buni avocați la nivel global, pe fiecare jurisdicție analizată, în domeniile abordate de acest ghid (https://www.bestlawyers.com/current-edition/Romania).

Sorin Strătulă, Managing Partner, a fost selectat pentru a fi inclus în cea de-a Cincea Ediție a ghidului The Best Lawyers in Romania 2018-2019, în domeniul Litigii.

Cosmin Mocanu, Partner, a fost selectat pentru a fi inclus în cea de-a Cincea Editie a ghidului The Best Lawyers in Romania 2018-2019, în domeniul Proprietate Intelectuală.

Best Lawyers este cel mai vechi și cel mai respectat ghid din domeniul juridic, bazat exclusiv pe referințele furnizate de avocații din întreaga lume. Includerea în Best Lawyers este în mod  generalizat considerată, atât de către clienți cât și de către profesioniștii din domeniul juridic, o onoare semnificativă, conferită unui avocat de către colegii din profesie.