Sorin Strătulă, Managing Partner al Societății Civile de Avocați: Strătulă Mocanu & Asociaţii a fost nominalizat în clasamentul Chambers Global 2016

Pe 17 Martie 2016, Chambers & Partners a publicat clasamentul celor mai buni avocați la nivel global, în domeniile analizate de acest ghid.
Sorin Strătulă, Managing Partner, este inclus în secțiunea separată a ghidului, dedicată avocaților individuali ai firmelor din clasament, fiind recomandat la categoria Corporate/M&A pentru experiența sa pe piața tranzacțiilor din România, ce a implicat lucrul atât cu clienți locali cât și internaționali, dintr-o serie de sectoare, incluzând IT și Agricultura.

Chambers Global vizează peste 190 de țări din întreaga lume și, de asemenea, include secțiuni la nivel de Regiune şi la nivel Global.
Ghidul Chambers Global 2016 include doar acele societăți de avocați si avocați care sunt puternic recomandați, pe baza unor interviuri detaliate, cu alți avocați și cu clienți. Clasamentele sunt evaluate utilizând criterii specifice, ce includ abilitatea tehnico-juridică, conduita profesională, relația cu clienții, înțelegerea comercială, diligența și angajamentul.