Media Law International:a treia recomandare consecutivă ca firmă de avocați de top din domeniul media în România în 2016

Strătulă Mocanu & Asociații (SM&A) se numară din nou printre casele de avocatură de top din domeniul media din România, conform clasamentului anual lansat de directorul juridic Media Law International. Este al treilea an consecutiv în care primim această recomandare profesională de nivel internațional.

Potrivit MLI “Strătulă Mocanu & Asociații are o poziție stabilă pe piața serviciilor avocațiale si este recunoscută printre colegi si clienți pentru expertiza juridică din domeniul dreptului media și audiovizual. Echipa este descrisă de către clienți ca fiind „unitară, integrată si puternică”. Clienții au “incredere nelimitată în abilitățile lor, precise şi rapide în abordarea rezolvării problemelor şi în atitudinea profesională”. Sub conducerea avocatului Cosmin Mocanu, Partener al SM&A, firma oferă consultanța în ceea ce privește operațiunile posturilor locale de televiziune, distribuţie pe canale şi aspecte contractuale.”

Activitățile juridice de specialitate luate în considerare pentru includerea în clasamentul acestui an includ consultanță juridică privind: producția emisiunilor tv, distribuția de filme, contracte și formate de televiziune pentru una dintre cele mai importante companii de producție de televiziune, precum și reprezentarea juridică în cazurile de soluționare a litigiilor pentru unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din România.

 

Despre Media Law International (http://www.medialawinternational.com):

Media Law International este un ghid juridic internațional, exclusiv dedicat firmelor de avocatură specializate în domeniul dreptului media si audiovizual. Clasamentele nu pot fi influențate de firmele de avocatură participante și includerea lor nu este condiționată financiar, firmele de avocatură neputand plăti pentru a fi incluse în cercetare. Clasamentele se bazează pe o analiză obiectivă a pieței, care se concentreaza exclusiv pe un singur domeniu al serviciilor juridice – dreptul media si audiovizual.