Media Law International:a patra recomandare consecutivă ca firmă de avocați de top din domeniul Media în România în 2017

Strătula Mocanu & Asociații (SM&A) se numară din nou printre casele de avocatură de top din domeniul Media din România, conform clasamentului anual lansat de directorul juridic Media Law International. Este al patrulea an consecutiv în care primim această recomandare profesională de nivel internațional.

Potrivit MLI “Strătulă Mocanu & Asociații are o poziție stabilă pe piața serviciilor avocațiale și este recunoscută printre colegi și clienți pentru expertiza juridică din domeniul dreptului media și audiovizual. Echipa este descrisă de către clienți ca fiind „unitară, integrată și puternică”. Clienții au “încredere nelimitată în abilitățile lor, precise şi rapide în abordarea rezolvării problemelor şi în atitudinea profesională”.
Activitățile juridice de specialitate luate în considerare pentru includerea în clasamentul acestui an includ consultanța juridică privind: producția emisiunilor tv, distribuția de filme, contracte și formate de televiziune pentru una dintre cele mai importante companii de producție de televiziune, precum și reprezentarea juridică în cazurile de soluționare a litigiilor pentru unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din România.