Conferința East Legal Team G.E.I.E., 2011

Conferința alianței East Legal Team G.E.I.E. a avut loc între 1-2 aprilie la Visegrad și a fost organizată de către partenerul din Ungaria, firma de avocatură Balazs & Hollo din Budapesta. La eveniment au participat avocații  Strătulă Mocanu & Asociații, precum și reprezentanții firmelor partenere ELT din Polonia, Rusia și Slovacia. În plus, printre invitați s-au numărat avocați și diplomați din Franța, Austria, Italia, Spania, Germania și Cehia.

Printre subiectele conferinței s-au regăsit: identificarea metodelor care să ducă la îmbunătătțirea relației de colaborare dintre membrii alianței East Legal Team, analizarea evoluției și schimbărilor din domeniul economic și juridic al țărilor din care fac parte firmele de avocatură din ELT.

Dl. Cosmin Mocanu, partenerul firmei noastre de avocatură și vice-președintele East Legal Team, a declarat: “East Legal Team este un proiect de cooperare regională și interdisciplinară, care oferă fiecărui membru oportunitatea de a-și extinde constant experiența profesională. În acest mod, putem oferi servicii juridice unificate și integrate, în jurisdicția Europei Centrale și de Est”.