Chambers Global 2017-Soluționarea Disputelor

Pe 16 Martie 2017 Chambers and Partners a publicat clasamentul celor mai buni avocați la nivel global, în domeniile analizate de acest ghid.
Sorin Strătulă, Managing Partner și coordonator al departamentului de litigii, este recomandat la categoria Soluționarea Disputelor, pentru experiența sa cu clienți din domeniul media și energie.
Cosmin Mocanu, Partner, este recomandat la aceeași categorie, Soluționarea Disputelor, pentru experiența sa în litigiile comeciale, administrative și de muncă. Cosmin Mocanu este descris de către clienți ca fiind un avocat ”foarte bun, proactiv și foarte eficient”.

Chambers Global vizează peste 190 de țări din întreaga lume și, de asemenea, include secțiuni la nivel de Regiune şi la nivel Global.

Ghidul Chambers Global 2016 include doar acele societăți de avocați și avocați care sunt foarte recomandați, pe baza unor interviuri detaliate, purtate cu alți avocați și cu clienți. Clasamentele sunt evaluate utilizând criterii specifice, ce includ abilitatea tehnico-juridică, conduita profesională, relația cu clienții, întelegerea comercială, diligența și angajamentul.