Aprecieri internaționale pentru experiența în fuziuni și achiziții – IFRL1000

Renumitul clasament juridic internaţional IFLR1000 tocmai a publicat clasamentul care include cele mai bune firme de avocatură din întreaga lume, pe diferite domenii de practică. Strătulă Mocanu & Asociaţii este, pentru al doilea an consecutiv, nominalizată printre cele mai bune firme de avocatură din România în domeniul fuziunilor și achizițiilor.

Includerea pe această listă elaborată în mod riguros de IFLR1000 întărește atât reputația noastră de a fi una dintre cele mai bune firme de avocatură din România în practica fuziunilor şi achiziţiilor, precum și capacitatea noastră de a concura cu succes cu firme de avocatură mai mari de pe piața avocaturii. Strătulă Mocanu & Asociaţii este recomandată la același nivel cu firme internaționale de avocatură care activează în România, aceasta fiind o dovadă a nivelului internațional al serviciilor juridice oferite de compania noastră.

Clasamentul Internațional Financial Law (IFLR) 1000 este un director juridic internațional specializat în analizarea performanțelor firmelor de avocatură din domenii de activitate diferite și, de asemenea, una dintre cele mai importante repere juridice de pe piața legală. Topul făcute de experții britanici se bazează pe criterii referitoare la experiența transfrontalieră, pe calitatea, noutatea și complexitatea activității de consultanță și, de asemenea, ia în considerare portofoliul de clienţi al firmelor analizate.