Strătulă Mocanu & Asociaţii – recomandați de IFLR1000 – ediția 2014

Prestigiosul director juridic internațional IFLR1000 (www.iflr1000.com) a lansat în această săptămână clasamentul anual privind cele mai bune firme de avocatură din întreaga lume, pe domenii specifice de practică. În acest an, Strătulă Mocanu & Asociații au onoarea de a intra în această selecție respectabilă și riguroasă a celor mai bune firme de avocatura din România.

Includerea noastră în acest clasament de top marchează o nouă recunoaștere internațională pentru Strătulă Mocanu & Asociații, fiind subliniate performanțele noastre în domeniul Fuziunilor și Achizițiilor, precum și capacitatea noastră de a concura cu succes cu firme de avocatură mult mai mari de pe piața din România. Conceptul nostru profesional de “firmă de avocatură boutique” motivează cu fermitate rezultatele obținute, dovedind că o calitate excepțională este prima cerință din lista normelor și obiectivelor noastre.

Această ediție a IFLR1000 salută sosirea noului partener, Oana Strătulă, în cadrul conducerii societății noastre, și felicită interesul nostru pentru clienții internaționali care au ocazia de a-și rezolva problemele juridice transfrontaliere prin East Legal Team GEIE, alianța firmelor de avocatură independente din Europa Centrală și de Est, care a fost fondată de către Strătulă Mocanu & Asociații în 2008.

Pentru categoria Fuziuni și Achiziții, IFLR1000 subliniază activitatea Avocatului Coordonator Sorin Strătulă care “a fost implicat în proiecte care vizează fuziuni în domeniul imobiliar și a produselor alimentare și a băuturilor, precum și fuziuni pe piața media”.

International Financial Law Review (IFLR) 1000 este un director internațional legal specializat în analiza performanțele firmelor de avocatură din domeniul financiar și energetic, fiind unul dintre cele mai importante repere juridice de pe piața juridică internațională. Topurile realizate de experții britanici sunt bazate pe criterii legate de experiența transfrontalieră, pe calitatea, noutatea și complexitatea activității de consultanță și, de asemenea, pe portofoliul de clienți.