Strătulă Mocanu & Asociaţii, din nou în clasamentele de top ale Chambers Europe, 2012

Clasamentul celor mai buni avocați, ediția 2012, recent lansant de către renumitul director juridic Chambers Europe, reconfirmă prezența noastră printre firmele de top, pentru al patrulea an consecutiv. Anul acesta Strătulă Mocanu & Asociații a fost inclusă în topul celor mai bune firme de avocatură în trei domenii: soluționarea litigiilor; restructurări și insolvență; fuziuni și achiziții.

Aceasta nouă reușită vine la o lună după ce am fost recomandați și incluși în clasamentul directorului juridic Legal 500, (www.legal500.com) pentru specializarea noastră în domeniul litigiilor și arbitrajului, precum și în domeniul TMT (telecomunicații, publicitate, piața media), și la scurt timp după ce am fost recomandați la nivel internațional de către Chambers Global.

Pentru practica noastră în domeniul litigiilor, directorul juridic Chambers Europe recomandă avocații Strătulă Mocanu & Asociații pentru că “și-au câștigat reputația pe piață datorită soluționării competente a litigiilor. Practica lor are o puternică expertiză în litigii comerciale și fiscale “.

În plus, acest clasament include și o secțiune cu testimoniale și recomandări dedicate avocaților la nivel individual, în care clienții descriu avocații pe scurt. Cosmin Mocanu este considerat “un comunicator excelent” iar Sorin Strătulă “este foarte priceput la descoperirea punctelor slabe ale părții adverse“.

Strătulă Mocanu & Asociații este inclusă în topul primelor 10 firme de avocatură din România în domeniul litigiilor, precum și în topul primelor 10 firme din domeniul insolvenței și restructurării, domeniu în care clienții ne apreciază drept “riguroși, analitici, promți“.

Mai mult de atât, Chambers Europe clasează Strătulă Mocanu & Asociații printe cele mai bune firme de avocatură din România în domeniul fuziunilor și achizițiilor.

Având în vedere că includerea unei firme în aceste clasamente are loc exclusiv pe baza evaluării din partea clienților și a cercetării independente a pieței de avocatură din România, precum și pe opinia concurenților, includerea noastră printre cele mai bune firme de avocatură din țară în topul Chambers Europe reprezintă o confirmare a nivelului ridicat de satisfacție pe care clienții noștri îl au cu privire la serviciile juridice pe care le primesc“, declară Cosmin Mocanu.

Clasamentul Chambers Europe reprezintă rezultatul dedicării, calității, profesionalismului și implicării de care dau dovadă avocații echipei Strătulă Mocanu & Asociații.