O nouă recomandare profesională: Media Law International

Strătulă Mocanu & Asociații a fost inclusă în topul firmelor specializate în domeniul media din România de către Media Law International. Ghidul juridic ne recomandă ca fiind “o companie de succes, cu capacbilități bine definite în legislația mass-media, ce deține un loc fruntaș în rândul concurenților. Sub conducerea lui Sorin Strătulă, departamentul de telecomunicații, IT și mass-media se ocupă de o multitudine de cazuri pentru o clientela diversă“.

Activitățile juridice specializate luate în considerare pentru acest clasament includ: consilierea privind producția, formatele de televiziune și contractele cu actori și celebrități naționale; asistarea în inițierea unui proiect radio finanțat de UE; consilierea clienților din domeniul publicitatății, drepturilor de autor și legilsației audio-vizuale; reprezentarea unuia dintre cei mai mari operatori de televiziune prin cablu în diverse litigii comerciale.

De asemenea, Media Law International scoate în evidență consolidarea echipei noastre din domeniul de practică juridică din industria mass-media după ce Oana Strătulă s-a alăturat ca partener în 2013, a cărei specializare cuprinde, printre altele, proprietatea intelectuală și problemele concurențiale conexe.


Despre Media Law International:

Media Law International este un ghid juridic internațional, exclusiv dedicat firmelor de avocatură specializate în domeniul media. Clasamentele nu pot fi influențate de firmele de avocatură participante și includerea nu este condiționată financiar. În egală măsură, firmele de avocatură nu pot plăti pentru a fi incluse în cercetare. Clasamentele se bazează pe o analiză obiectivă a pieței.