Legal500 EMEA 2015: Strătulă Mocanu & Asociaţii se numară din nou printre cele mai bune firme de avocatură din România în domeniul litigiilor și TMT (tehnologie, media și telecomunicații)

Pe 9 Aprilie, 2015 Legal500 a publicat clasamentul celor mai bune firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Strătulă Mocanu & Asociații se numără printre din firmele de avocatură de top din România pentru două categorii profesionale: litigii și arbitraj și TMT (telecomunicatii, media, tehnologie).

In ceea ce privește experiența noastră recunoscuta în domeniul litigiilor și arbitrajului (pentru al nouălea an consecutiv), Legal500 subliniază faptul că clienții asistanți în acest domeniu de practică îl recomandă cu entuziasm pe avocatul Sorin Străulă pentru ‘abordarea sa orientată pe soluții’ iar pe avocatul Cosmin Mocanu pentru ‘raționamentele sale foarte clare’.

A doua recomandare primită, pentru practica de specialitate din domeniul TMT, vine ca rezultat al consolidarii portofoliului de clienți din acest sector, precum și a diversificării serviciilor juridice oferite: reglementări din domeniul publicității, proprietate intelectuală și probleme de conformitate audio-vizuală.