Legal500 EMEA 2014: Strătulă Mocanu & Asociaţii inclusă în topul celor mai bune firme de avocatură în domeniul litigiilor și TMT

Pe 11 Aprilie, 2014, Legal500 a publicat clasamentul pentru cele mai bune firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Strătulă Mocanu & Asociații a fost recomandată ca fiind una dintre cele mai bune firme de avocatură din România pentru două categorii diferite: litigii și arbitraj și TMT.

Referitor la rezultatele noastre renumite în domeniul litigiilor și arbitrajului (pentru al optulea an consecutiv), Legal500 menționează faptul că Sorin Strătulă și Cosmin Mocanu sunt recomandați de clienți pentru “cunoștințele vaste și abordarea temeinică”. Cealaltă recomandare primită, pentru practica în domeniul TMT (Tehnologie, Media și Telecomunicații) reprezintă aprecierea consultanței de zi cu zi oferită clienților din industria de publicitate și de telecomunicații.

Legal500 EMEA este unul dintre directoarele juridice cele mai renumite la nivel internațional, clasamentele acestuia fiind rezultatul unui proces de cercetare imparțial. Recomandările anuale reprezintă astfel o prezentare realistă și obiectivă a pieței de avocatură a fiecărei țări incluse în cercetare.