Legal 500 EMEA 2017: Strătulă Mocanu &Asociații se numară din nou printre cele mai bune firme de avocatură din Romania în domeniile Soluționarea Disputelor și TMT

Pe 12 Aprilie 2017, renumitul director juridic Legal 500 (www.legal500.com) a publicat clasamentul pentru cele mai bune firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Strătulă Mocanu & Asociații este inclusa printre cele mai bune firme de avocatura din Romania pentru doua categorii de practica: Solutionarea Disputelor si TMT (Tehnologie, Media si Telecomunicatii).
In ce priveste Solutionarea Disputelor, SM&A este recunoscuta pentru practica din litigii ce variaza de la recuperarea debitelor si dreptul UE la chestiuni privind defaimarea. Sorin Strătulă, Managing Partner este recunoscut pentru implicarea sa intr-o gama larga de litigii civile si administrative.
Practica noastra TMT este din nou recunoscuta in acest an pentru implicarea in chestiuni legate de mass-media si  divertisment, inclusiv reglementari de difuzare si drepturi de autor, precum si cazuri IT.