Legal 500 EMEA 2016: Strătulă Mocanu &Asociații se numară din nou printre cele mai bune firme de avocatură din România în domeniile Soluționării Disputelor, TMT și Comercial, Corporate și M&A Aprilie 2016

Pe 13 Aprilie 2016, renumitul director juridic Legal 500 (www.legal500.com) a publicat clasamentul pentru cele mai bune firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Strătulă Mocanu & Asociații este inclusă printre cele mai bune firme de avocatură din România pentru trei categorii de practică: Soluționarea Disputelor, TMT (Tehnologie, Media și Telecomunicații) și Comercial, Corporate și M&A.

În ce privește Soluționarea Disputelor, SM&A este recunoscută pentru ”echipa de incredere, responsivă atunci când trebuie să fie”, în timp ce Cosmin Mocanu, partener al firmei, este privit ca “extrem de pragmatic și eficient”.

Practica noastră TMT este din nou recunoscută în acest an pentru implicarea a doi dintre partenerii firmei, Sorin Strătulă și Cosmin Mocanu, care asistă “jucători majori din domeniul industriei TV din România”.

În fine dar nu in cele din urmă, a treia recomandare este primită pentru practica de specialitate din domeniul Comercial, Corporate si M&A, ca rezultat al “asistenței oferite întreprinderilor … în sectorul alimentar, retail si mass-media.”