IFLR1000 2016: Strătulă Mocanu & Asociaţii – o nouă recunoaștere printre cele mai bune firme de avocatură în domeniul Fuziunilor și Achizițiilor

Pe 9 octombrie 2015, International Financial Law Review (IFLR) 1000 a publicat clasamentul celor mai bune firme de avocatură pentru anul 2016. Strătulă Mocanu & Asociații este menționată printre cele mai bune firme de avocatură din România în domeniul fuziunilor și achizițiilor.

Aceasta este prima recomandare primită în anul 2016 de casa noastră de avocatură din partea renumitului director juridic internațional. Clasamentul reprezintă rezultatul unui proiect de cercetare detaliată a pieței serviciilor juridice în acest domeniu, a cărui durată a fost de  6 luni.

International Financial Law Review (IFLR) 1000 este un director juridic internațional specializat în analiza performanțelor firmelor de avocatură din domeniul financiar și energetic, de asemenea, unul dintre cele mai importante repere de pe piața serviciilor juridice. Clasamentele realizate de experții britanici sunt bazate pe criterii legate de experiența transfrontalieră, pe calitatea, noutatea și complexitatea activității de consultanță și, de asemenea, pe portofoliul de clienți.