IFLR1000 2015: Strătulă Mocanu & Asociaţii se numară printre cele mai bune firme de avocatură în domeniul fuziunilor și achizițiilor

Pe 17 iunie 2015, International Financial Law Review (IFLR) 1000 a publicat clasamentul celor mai bune firme de avocatură pentru ediția din acest an. Strătulă Mocanu & Asociații se numără printre cele mai bune firme de avocatură din România în domeniul fuziunilor și achizițiilor. Aceasta este a doua recomandare consecutivă primită de casa noastră de avocatură din partea renumitului directior juridic internațional.

International Financial Law Review (IFLR) 1000 este un director internațional legal specializat în analiza performanțele firmelor de avocatură din domeniul financiar și energetic, fiind unul dintre cele mai importante repere juridice de pe piața juridică internațională. Topurile realizate de experții britanici sunt bazate pe criterii legate de experiența transfrontalieră, pe calitatea, noutatea și complexitatea activității de consultanță și, de asemenea, pe portofoliul de clienți.