Drept fiscal

Echipa noastră specializată în drept fiscal oferă consiliere privind impozitarea și asistă clienții în gestionarea obligațiilor lor fiscale, în scopul de a obține beneficii fiscale maxime, eficiență și optimizare în toate tipurile de tranzacții.

Serviciile noastre acoperă întreaga gamă de aspecte fiscale, inclusiv o privire de ansamblu asupra regimului fiscal local, analiza convențiilor pentru evitarea dublei impuneri, precum și operațiuni bancare și de leasing, închirieri imobiliare sau orice altă activitate comercială.

Referințe

Consultanță fiscală permanentă a subsidiarei din România a celui mai mare producator TV din Turcia

Oferim consultanţă fiscală permanentă subsidiarei din România a unuia dintre cei mai mari producători de televiziune din Turcia în legătură cu activităţile sale zilnice.
 

Furnizor american de servicii și accesorii în industria aerospațiala

Am oferit asistenţă unui furnizor american de servicii şi accesorii în industria aerospaţială în ceea ce priveşte identificarea regimurilor optime de impozitare pentru contractele de muncă încheiate de subsidiara sa din România şi forţa de muncă internaţională angajată.
 

Consultanță fiscală oferită unui grup german din industria media

Oferim asistenţă fiscală permanentă subsidiarelor din România ale unui grup german din industria media, IT şi publicitate.

Contact: